Algemeen

De Centra voor Bijzondere Tandheelkunde van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en het UMC Utrecht

In een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde behandelen tandartsen, tandarts-assistenten en mondhygiënisten mensen met bijzondere tandheelkundige problemen. Zij werken daarvoor vaak samen met een afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie en, als het nodig is, met andere specialisten. De tandartsen binnen een Centrum hebben ieder hun eigen aandachtsgebied. Prof. dr. Cune is tandarts en houdt zich binnen het Centrum voornamelijk bezig met de behandeling van mensen met complexe restauratieve en prothetische problematiek, vaak in combinatie met tandwortelimplantaten en kronen.


Verwijsbrief nodig!

Voor uw eerste afspraak bij een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde hebt u een verwijsbrief nodig van uw tandarts of huisarts.


Telefonisch aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden bij het secretariaat. Telefoonnummers staan onderaan deze pagina. Meestal krijgt u direct een uitnodiging voor een afspraak. Die vindt in principe altijd plaats bij een van de kaakchirurgen, voor een eerste screening en inventarisatie. Uw tandarts krijgt daarvan vervolgens bericht.


Acute problemen

Klachten met een spoedeisend karakter zijn vervelend en moeten zo snel mogelijk voor u opgelost worden. Tandarts Cune werkt op verwijzing en is niet in de gelegenheid om acute zorg te leveren. In principe is uw huistandarts of zijn vervanger dan ook de meest aangewezen persoon om contact mee op te nemen in geval van problemen die acute aandacht behoeven.

Zijn de problemen direct gerelateerd aan lopende behandelingen binnen het Centrum dan willen we dat natuurlijk wel graag horen. U kunt dan via onderstaand formulier een mail sturen, waarin u aangeeft wat er aan de hand is. Wij zullen daar dan gepast op reageren (deze mail wordt dagelijks gelezen). Op maandagen en dinsdag is tandarts Cune in principe beschikbaar voor telefonisch overleg voor patiënten uit het St. Antonius ziekenhuis, op woensdagen voor patiënten uit het UMC Utrecht.

Spoedeisend probleem melden